Plantenkwekerij
Op een buitenterrein met serres en kweekbedden in Bekkevoort en Houthalen telen we voor een deel ons vaak gebruikte assortiment zelf.

Groot voordeel is dat we op die manier de kwaliteit in eigen handen kunnen nemen. Planten met grotere maat tegen betaalbare prijzen leveren bijvoorbeeld, dat is voor ons niet zo'n probleem.

De kweek is echter niet uitgebreid tot een totaalassortiment. We kweken vooral traditionele, ouderwetse heesters zoals Hortensia, Lonicera en Buxus. Daarnaast breiden we ook ons gamma vaste planten, in het bijzonder de kruidachtigen, gestaag uit.

Zo hebben we een ruim eigen assortiment aan planten zoals Salvia, Lavendel, Iris, Hemerocalys, ...

Hoofddoelstelling van de kwekerij is voorzien in onze eigen behoeften bij de aanleg van projecten. Daarnaast leveren we ook regelmatig aan collega's of particulieren een specifiek assortiment.

Het is echter geen kwekerij waar je als particulier binnenwandelt, een karretje pakt en begint te shoppen. Alles gebeurt op bestelling.

Graag een overzicht van de planten die je bij ons kunt bekomen? Geen probleem! Stuur ons je vraag, of maak een lijstje van de planten die je zoekt. Wij sturen je met plezier een overzichts- en prijslijst!

Garantie!
Al de planten die wij leveren of zelf opplanten zijn van uitstekende kwaliteit. Wij durven dan ook op geleverde en geplaatste planten één jaar totaalgarantie te geven!

Indien je planten via ons bestelt of door ons laat aanplanten, kun je ervan op aan dat we je alle mogelijke informatie meegeven hoe de plant te onderhouden en te verzorgen.

Een beetje logisch als je garantie geeft, nietwaar?